Përfaqësim i Grave ‘Nën Minimumin e Kërkuar’ në Shtime

Naim Ismajli në nëntor të vitit të kaluar është rizgjedhur kryetar i Komunës së Shtimes. Në mandatin e kaluar, Ismajli ua kishte besuar tri drejtori komunale grave: Drejtorinë për Shërbime Publike, atë të Gjeodezisë dhe Kadastrës dhe atë Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Në debatet për zgjedhjet komunale 2017, të udhëhequra nga Jeta Xharra, kryetari i … Continue reading Përfaqësim i Grave ‘Nën Minimumin e Kërkuar’ në Shtime