Mashtrimi i LDK-së për qeveri të vogël

“Janë emëruar rreth 80 zëvendësministra, të cilët kanë rreth 80 këshilltarë, si dhe disa koordinatorë nacionalë. Të gjithë këta vetëm për të akomoduar interesat e qeverisë që ka 24 parti, të cilat përfaqësojnë vetëm 1/3 e elektoratit”, kishte deklaruar Avdullah Hoti më 30 janar 2019 duke folur për qeverinë Haradinaj që kishte thyer rekordet për … Continue reading Mashtrimi i LDK-së për qeveri të vogël