Mashtrimet me Brezovicën

Qendra turistike nuk është bërë dhe në Brezovicë sot punojnë vetëm disa persona nëpër parkingjet dhe hotelet e stër-vjetruara që menaxhohen nga kompani që i japin llogari Serbisë dhe jo qeverisë së Kosovës. Hashim Thaçi, tash president i Kosovës, ka bërë premtime për Brezovicën derisa ishte kryeministër dhe kryetar i PDK-së gjatë fushatës parazgjedhore, por … Continue reading Mashtrimet me Brezovicën