“Hallakama” për kompensimin e orëve të mësimit

Vazhdon të jetë e paqartë nëse nxënësit kosovarë do të zëvendësojnë tre javë të humbura të mësimit gjatë grevës së mësimdhënësve në janar. Që nga koha kur greva e mësimdhënësve -e iniciuar nga kërkesa për rritje pagash-  u ndërpre, Sindikata e Bashkuar për Arsim dhe Ministria e Arsimit filluan luftën lidhur me zëvendësimin e orëve … Continue reading “Hallakama” për kompensimin e orëve të mësimit