Avdullah Hoti ende nuk e shfuqizon udhëzimin që krijon monopol në tregun e naftës

Megjithë kundërshtimin e tij ndaj udhëzimit administrativ të nxjerrë nga Ministria e Tregtisë që krijon monopol të tregut të kontrollit të naftës, Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti ende nuk ka arritur ta vendosë në qeveri për votim këtë çështje. Dy kërkesat e kryeministrit në detyrë, Avdullah Hoti, ndaj ministrit të Tregtisë dhe Industrisë Vesel Krasniqi … Continue reading Avdullah Hoti ende nuk e shfuqizon udhëzimin që krijon monopol në tregun e naftës