Mosmirëmbajtja e Shkollave Shkakton Rregullisht Miniepidemi

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik (IKShP), nga gjendja aktuale e WC-ve në disa shkolla të vendit, nxënësit përballen dhe rrezikohen me epidemi të rregullta si sarillëku, zhuga dhe morrat.