Rasti ‘Pacolli’ dhe zgjedhja e Presidentit të ri ( I )

Saktësisht më 26 shkurt u bënë pesë vite nga zgjedhja e Hashim Thaçit – President i Republikës së Kosovës, ndërsa, më 22 shkurt, u bënë 10 vite nga zgjedhja e Behgjet Pacollit në të njejtën pozitë. Vlen të theksojmë se zgjedhja e të dy presidentëve të përmendur më sipër, u kontestua në Gjykatën Kushtetuese, mirëpo … Continue reading Rasti ‘Pacolli’ dhe zgjedhja e Presidentit të ri ( I )