Qeveria Hoti, me trurin e Haradinajt

Programi i qeverisë Hoti nuk bën ndryshim nga qeverisjet e kaluara, i zhytur në logjikën e asfaltit e projekteve të cilat vet LDK i kundërshtonte zëshëm në fushatën për zgjedhjet e tetorit 2019 dhe pas tyre.   Në dy dekada të qeverisjes parlamentare në Kosovë, partitë politike kanë krijuar një ritual i cili ndjek dy … Continue reading Qeveria Hoti, me trurin e Haradinajt