Pacolli: Njohjet e Kosovës më të rëndësishme se shkëmbimi i territorit

Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli, tha për BIRN se ai do të përqendrohej më shumë në bindjen e pjesës tjetër të vendeve të BE-së që ta njohin Kosovën sesa të nxiten ndryshimet kufitare si pjesë e një marrëveshjeje me Serbinë. Shkëmbimi i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë është vetëm një ide nga shumë … Continue reading Pacolli: Njohjet e Kosovës më të rëndësishme se shkëmbimi i territorit