Vendimi skandaloz para zgjedhjeve, ministri i zhbllokon lejet për hidrocentrale

Një vendim kundërthënës është marrë nga ministri në largim i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi. Ai ka vendosur ta heqë bllokadën për hidrocentrale pa u plotësuar dy nga shkaqet që kishin çuar në bllokimin e procedurave për hidrocentrale që po i shkatërronin lumenjtë. Matoshi është ministër në largim. Këtë vendim të madh për kompetencat … Continue reading Vendimi skandaloz para zgjedhjeve, ministri i zhbllokon lejet për hidrocentrale