Shteti financon degradimin e ambientit

Institucionet e Kosovës me para të taksapagueseve po e financojnë degradimin e ambientit. Hulumtimi i KALLXO.com ka zbardhur se disa projekte infrastrukturore të financuara nga buxheti i Kosovës janë realizuar me materiale të eksploatuara ilegalisht dhe duke e dëmtuar ambientin. Menaxherët e disa kontratave nuk kanë kërkuar llogari nga kompanitë për dheun dhe zhavorrin që … Continue reading Shteti financon degradimin e ambientit