Kosova i shpenzon 1.2 milion euro për të blerë oksigjen

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka blerë 835,026 litra oksigjen me origjinë nga Italia dhe Maqedonia. Kontrata me kompaninë “Medical Group” Sh.P.K në vlerë prej 1 milion e 277 mijë e 743 euro është nënshkruar më 6 maj të këtij viti pas një procedurë të hapur të prokurimit. Në kontratë, thuhet që … Continue reading Kosova i shpenzon 1.2 milion euro për të blerë oksigjen