Ish-kandidatja për deputete e Vetëvendosjes emërohet anëtare në bordin e Teatrit

Me vendim të ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, të premten janë emëruar shtatë anëtarët e Këshillit të ri Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës. Këshilli drejtues, me mandat 4-vjeçar, ka këtë përbërje: Armend Smajli, Ben Apolloni, Gresa Pallaska, Rebeka Qena, Shkurte Aliu, Visare Aliu dhe Brikena Mulliqi. KALLXO.com mëson se anëtarja e … Continue reading Ish-kandidatja për deputete e Vetëvendosjes emërohet anëtare në bordin e Teatrit