Ende pa përfunduar, asfalti në rrugën Skenderaj-Drenas dëmtohet

Ende pa u bërë një vit që kur punimet rinisen për zgjerimin e rrugës rajonale më katër korsi Skenderaj- Drenas është dashur që të intervenohet përsëri. Kjo pasi që në shumë pjesë përgjatë fshatrave Terstenik dhe Polluzhë asfalti i shtruar ishte dëmtuar pas disa muajve dhe si rrjedhojë sanimi shihet dukshëm në disa pjesë. Rruga … Continue reading Ende pa përfunduar, asfalti në rrugën Skenderaj-Drenas dëmtohet