Gjithçka që ndodhi rreth Gjykatës Speciale gjatë dy javëve të fundit

Dy javët e para të nëntorit të 2020-tës dolën të jenë javët e Gjykatës Speciale. Pothuajse gjithçka që ndodhi nga fillimi i këtij muaji ishte e lidhur me Dhomat e Specializuara të Kosovës me seli në Hagë. Mëngjesin e katër nëntorit rrugët e Prishtinës dhe të Drenasit u shkelën nga uniformat e policisë së EULEX-it. … Continue reading Gjithçka që ndodhi rreth Gjykatës Speciale gjatë dy javëve të fundit