Pas rezultateve të zgjedhjeve, ky është rrugëtimi deri në krijimin e Qeverisë së re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, një muaj pas zgjedhjeve nacionale ka shpallur rezultatet finale. Megjithatë, partitë fituese ende nuk mund të fillojnë procedurat për formimin e Qeverisë së re deri në certifikimin e këtyre rezultateve. Kjo pasi që subjektet politike dhe kandidatët për deputetë mund të paraqesin ankesat e tyre lidhur me rezultatet finale. Sipas zëdhënësit … Continue reading Pas rezultateve të zgjedhjeve, ky është rrugëtimi deri në krijimin e Qeverisë së re