Lajçak, mes besimit dhe kritikave në misionin e papërfunduar në dialogun Kosovë – Serbi

Rreth katër vjet pas emërimit, i dërguari i BE-së, Miroslav Lajçak është në prag të përfundimit të mandatit në misionin e tij për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë në kuadër të dialogut të lehtësuar nga BE-ja.  Teksa po udhëtonte në drejtim të Prishtinës për herë të parë pas marrjes së detyrës si Përfaqësues … Continue reading Lajçak, mes besimit dhe kritikave në misionin e papërfunduar në dialogun Kosovë – Serbi