Kriza energjetike, pak shpresë për dimër të lehtë

Dje, Kompania për distribuimin e energjisë në Kosovë – KEDS, kishte njoftuar se nga sot Kosova do të furnizohet vetëm me energji elektrike të prodhuar brenda vendit dhe si pasojë e kësaj do të ketë reduktime të rrymës, 6 orë me rrymë dhe 2 orë pa rrymë. Kjo ndryshoi sot në orën 14:00, kur Korporata Energjetike … Continue reading Kriza energjetike, pak shpresë për dimër të lehtë