Kineastë e skenarist, pro e kundër projektligjit për Kinematografinë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti ka publikuar dhe hapur për diskutim publik Projektligjin e ri për Kinematografinë. Ky projektligji ka dallime nga ligji aktual për këtë fushë, e që ka ngritur debat në mes të Ministrisë dhe filmbërësve. Kineastë kosovarë e njohës të fushës së filmit, kanë komentuar projektligjin e ri për kinematografinë, duke … Continue reading Kineastë e skenarist, pro e kundër projektligjit për Kinematografinë