Zonat e Prishtinës që do mbesin pa rrymë

KEDS në një njoftim të saj ka treguar për zonat në rrethin e Prishtinës të cilat do mbesin pa rrymë gjatë javës së ardhëshme

Ndërprerjet do jenë të kordinuara sipas orarit të poshtëshënuar

-Më 14.08.2018prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

-Më 13.08.2018 prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali amerikan, Dogana, Instituti higjenik, UBT, Stacioni Policor.

-Më 13.08.2018 prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mekanika, objekti i zjarrfikësve.

-Më 13.08.2018 prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ministria e punës dhe mirëqenies sociale dhe Don Bosko.

-Më 13.08.2018 prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Balistika dhe SH.P.K Depo.

-Më 13.08.2018 prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : “Konak “ Sh.P.K., Katër grykat, Bashkim Hyseni, Lesna 1, Lesna 2Objek. NPR”Fitorja”, Lesna ndertimi.

-Më 13.08.2018 prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Emshiri (një pjesë).

-Më 13.08.2018 prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i ish Tjerrtores.

-Më 13.08.2018prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: IPKO-ja.

ETIKETA

10 Gusht 2018 - 21:37

Kreshnik Gashi 10/08/2018 - 21:37
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend