Debat Pernime, Prishtinë. Foto: Atdhe Mulla

Debat Pernime për Prishtinën

Mbrëmë në Debat Pernime u përballën kandidatët për kryetar të komunës së Prishtinën.

Në këtë debat kandidatët Arban Abrashi (LDK), Arbër Vllahiu (AAK), Avni Çakmaku (Fjala), Lirak Çelaj (PDK), Rifat Deri (Alternativa), Selim Pacolli (AKR) dhe Shpend Ahmeti (VV) folën për programet e tyre për këtë komunë gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar në rast se votohen për kryetar të komunës më 22 tetor.

Pjesë e debatit do të jenë edhe deklaratat e bashkëshorteve të kandidatëve rreth bashkëshortëve të tyre.