Arban Abrashi, Arkiv

Abrashi Tregon Arsyet e Mungesës së Ahmetit në Debat

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për Komunën e Prishtinës ka treguar për arsyet pse ai mendon që kundërkandidati i tij Shpend Ahmeti nuk erdhi në Debat Pernime.

“Shumë arsye, e para me siguri u frikësu prej pyetjeve që i keni bo ju, si duket nuk u ndi rahat dhe ju ka shtu arroganca pak si tepër vjet e fundit”, tha ai.

Ahmeti nga Lëvizja Vetëvendosje mungoi në debat , megjithëse e kishte konfirmuar pjesëmarrjen javë më parë.

Debatin e plotë mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm