KQZ nis verifikimin e zarfeve të ardhura nga Serbia

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka bërë të ditur se ka filluar shqyrtimin dhe vlerësimin e zarfeve me fletëvotime që kanë ardhur nga Serbia. KALLXO.com sot ka raportuar se zyrtarë të KQZ-së dhe ekspertë të forenzikës kanë hapur dyert e sallës në Ministrinë e Infrastrukturës në të cilën janë të vendosura zarfet me fletëvotime të … Continue reading KQZ nis verifikimin e zarfeve të ardhura nga Serbia