Zef Morina

Të dhënat personale: Ditëlindja: 12/03/1959 Vendlindja Gjakovë Gjendja martesore I martuar, katër fëmijë Shkollimi: Superior Pozitat e mëparshme në kuvendin e Kosovës: anëtar kryesie, anëtar komisioni, anëtar i organeve të tjera të Kuvendit etj. Anëtar i Komisionit për Ekonomi, Tregëti dhe Industri, Transport dhe Telekomunikacion, Anëtar i Komisionit për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Mjedis dhe Planifikim Hapësinor. Postet profesionale të tashme dhe në të kaluarën: Drejtor i ndërmarrjes ARJAK Njohuritë e gjuhëve: Shqip, serbo-kroatisht, anglisht, gjermanisht

Kallxo 29/05/2014 - 16:52
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend