VV komenton moskthimin e pajisjeve nga Sami Kurteshi

KALLXO.com javën e kaluar publikoi artikullin ku konfirmohet që deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Sami Kurteshi, ende i shfrytëzon asetet e zyrës së Avokatit të Popullit, institucion të cilin e kishte drejtuar në të kaluarën.

Sami Kurteshi posedon një smartphone dhe një iPad që i takojnë zyrës së Avokatit të Popullit të cilat thotë se as që e ka ndërmend t’i kthej ani pse kanë kaluar 3 vite prej që ai nuk është më në krye të këtij institucioni.

Mirëpo Lëvizja Vetëvendosje ka hequr përgjegjësinë nga vetja, duke thënë se meqë po bëhet fjalë për një çështje e cila ka ndodhur gjatë kohës sa Kurteshi nuk ka qenë pjesë e Vetëvendosjes, nuk ka të bëjë me këtë parti. Ata tutje thonë se kjo mund të zgjidhet bashkërisht në mes të Kurteshit e Zyrës së Avokatit të Popullit.

“Kjo është një çështje që i takon atij dhe nuk ka të bëjë me Lëvizjen dhe është fjala për një kohë kur nuk ishte në organizatën tonë. Pra është një marrëdhënie e z. Kurteshi me institucionin që ka punuar. Ata mund ta zgjidhen bashkë këtë rast”, tha për KALLXO.com, zëdhënësja e Vetëvendosjes, Tinka Kurti.

Sami Kurteshi nuk ia kthen telefonin dhe Ipadin Zyrës së Avokatit të Popullit

Përveç Kurteshi ka edhe zyrtarë tjerë që s’i kanë kthyer pajisjet. Ndër ta është edhe zëvendës ministrit Gjergj Dedaj që nuk e kishte kthyer një laptop.

Madje, MAPL e kishte dërguar edhe në Polici pasi që nuk e kishte kthyer një laptop që i takon Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

 

11 Korrik 2018 - 20:54

Taulant Osmani 11/07/2018 - 20:54
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend