Vrasja në Jahoc; E Pame e Varrim i Përbashkët

Një e pame e vetme është hapur në fshatin Jahoc për vrasjen e K.Memajt e P.Memajt.

Që të dy janë vrarë pasditen e së dielës ku njëri shtiu në drejtim të tjetrit e më pas qëlloj edhe veten.

Për tragjedinë e cila ende nuk është sqaruar në plotëni nga organet e rendit familja Memaj ka hapur të pame. Aty nuk dëshirojnë të flasin për ngjarjen përpos faktit se janë në pritje të varrimit të familjarëve të tyre.  Dy të vrarët e përfshirë në konflikt janë djem axhe dhe familja tashmë ka hapur një të pame.

Edhe varrimi do jetë i përbashkët” ka thënë një familjarë i të ndjerëve. Të tjerët nuk dëshirojnë të flasin për ato çfarë ndodhën pasditen e së dielës.

Policia e cila është duke e hetuar rastin ende nuk ka dhënë ndonjë sqarim të qartë për motivet e incidentit përpos konfirmimit se janë duke e hetuar rastin policia nuk ka dhënë detaje të tjera gjatë të hënës.

http://kallxo.com/dy-te-vrare-ne-jahoc-te-gjakoves/

ETIKETA

17 Korrik 2017 - 18:00

Agita Muhadri 17/07/2017 - 18:00
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend