Vrasja e Ilir Zeqirit në Skenderaj, arrestohen dy të dyshuar

Një 19 vjeçar inicialet e të cilit janë, K. I. dhe një 32 vjeçar me inicialet H. F. janë arrestuar nga policia për vrasjen e cila ndodhi katër ditë më parë në Skenderaj. “Skuadra për Hetimin e Krimeve të Rënda në kuadër të Drejtorisë Rajonale në Mitrovicë, pas një hetimi intensiv me datën 11 prill … Continue reading Vrasja e Ilir Zeqirit në Skenderaj, arrestohen dy të dyshuar