VIDEO:FSK Demonstron forcën në rast sulmi terrorist

Mjete të blinduara dhe armët  janë nxjerrë nga garazhet e Forcës së Sigurisë së Kosovës në stërvitjen e tyre “Shqiponja6” Stërvitja e cila është duke u kryer në bashkëpunim me KFOR ka për qëllim të dëshmoj gjendjen e gatishmërisë së FSK në reagim në situata emergjente. Në fund të stërvitjes FSK ka demonstruar një situatë kur pjesëtarët e saj sulmohen nga një grup terrorist në afërsi të liqenit të Batllavës.

11 Maj 2018 - 18:15

Behar Mustafa 11/05/2018 - 18:15
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend