VIDEO: Vozitje e Rrezikshme e Kamionit

Një shofer i një kamioni-cisternë ka bërë një vozitje të rrezikshme.

Sipas incizimit të bërë nga një kurbetçi shihet se si shoferi bën tejkalim të rrezikshëm, në vijë të plotë, ku është i ndaluar tejkalimi.

Për shkak të tejkalimit të rrezikshëm, një veturë e tipit “Golf” detyrohet të ndalet tërësisht dhe të dalë pothuajse nga rruga për të shmangur aksidentin.

Në fund ai shihet të ketë bërë disa tejkalime në këtë pjesë të rrezikshme të rrugës.

31 Korrik 2017 - 20:49

Adelina Ahmeti 31/07/2017 - 20:49
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend