Video: Taksisti Vozitë si Kauboj në Prishtinë

KALLXO.com ka siguruar një video material ku shihet një taksist në Prishtinë tek vozitë në kahjen e kundërt në rrugën B.

 

Një vozitje e tillë është plotësisht e ndaluar me rregullat e trafikut dhe rrezikon sigurinë publike. Kallxo.com ka kontaktuar me Nazmi Konçelin, menaxherin e kompanisë “Roberti” për të marrë një deklaratë në lidhje me këtë video por sipas tij edhe pse po shihet që taxi është i kompanisë “Roberti”, shoferi i tij nuk po mund të identifikohet.

“Nuk po mundem me dit as kush ka qenë. Një herë duhet me dit kush ka qenë, çfarë rasti ka pas se mundet me pas ndonjë rast që ja ka vlejtur” ka thënë për KALLXO.COM.

Sipas Konçelit nëse ai identifikohet do të largohet prej punës.

“Ai nuk ka të drejtë me hi në rrugë një kahesh, unë duhet me dit cili shofer u kon se unë automatikisht atë e largoj prej punës” përfundoi Konçeli

02 Gusht 2017 - 15:51

Dorentina Kastrati 02/08/2017 - 15:51
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend