VIDEO – Rrëfimi për luftëtarët e kthyer nga Siria

Një hulumtim i emisionit ‘Drejtësia në Kosovë’ sjell dëshmi ekskluzive për gjendjen në të cilën ndodhen të rikthyerit nga lufta në Siri.

Hulumtimi tregon se komuna e Hanit të Elezit nuk ka asnjë psikolog të punësuar ndërsa në komunën e Kaçanikut familjet e të vrarëve nuk arrijnë të marrin ndihmat sociale

Emisioni sjell intervistat me dy të rikthyer nga Siria dhe përfaqësues të institucioneve lokale e qendrore që merren me këtë veprimtari

Hulumtimi transmetohet të premten nga ora 22:20 në RTK dhe Live në Facebook të KALLXO.com dhe Gjirafa Video.

23 Nëntor 2018 - 17:34

Kallxo 23/11/2018 - 17:34
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend