VIDEO: Prishtinë, kërcënuesi i ambasadës fshihet në dollap

Në video material të transmetuar në emisionin Drejtësia në Kosovë shihen momentet kur Policia e Kosovës zbulon vendndodhjen e një personi të dyshuar për kërcënim ndaj Ambasadës së Finlandës.

Aksioni është filmuar javën e kaluar dhe gjatë të njëjtit janë përshirë edhe njësitë elite të Policisë.

Në videot e transmetuara shihet edhe reagimi i Policisë kur kuptojnë se i dyshuari është fshehur në dollap brenda shtëpisë së tij.

https://www.youtube.com/watch?v=vwAyJxJQ8t0&feature=youtu.be

ETIKETA

13 Maj 2018 - 20:38

Kreshnik Gashi 13/05/2018 - 20:38
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend