VIDEO: Inspektori i Malishevës mbulohet me para, thotë se janë letër

Një zyrtar i Komunës së Malishevës është parë duke festuar me një grumbull parash afër vetes. Në një video të shpërndarë në Facebook, zyrtari shihet duke shpërndarë dhe pranuar ato që duken si monedha 500 euroshe dhe 100 euroshe. KALLXO.com ka kontaktuar Driton Krasniqin, i cili është inspektor i ndërtimeve në këtë Komunë. Ai tha … Continue reading VIDEO: Inspektori i Malishevës mbulohet me para, thotë se janë letër