Vesna Mikiq: Kjo është arsyeja e vërtetë pse më shkarkoi Haradinaj

Zëvendësministrja e shkarkuar e Drejtësisë, Vesna Mikiq, u është drejtuar me një letër të hapur kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj dhe përfaqësuesve të bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë. Në këtë letër, Mikiq thotë se arsyeja e vërtetë pse ajo është shkarkuar nuk është për deklaratat e saj rreth “gjenocidit nga NATO të ushtruar kundër popullit serb” … Continue reading Vesna Mikiq: Kjo është arsyeja e vërtetë pse më shkarkoi Haradinaj