Sheshi para Qeverise dhe Kuvendit të Kosovës - FOTO: KALLXO

Shefi i AKI-së pritet të raportojë para deputetëve

 

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë sot mban mbledhje.

R e n d i   i  d i t ë s:

 

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 28.09.2020;
  3. Raportim i Drejtorit të AKI-së lidhur me gjendjen e sigurisë në vend;
  4. Të ndryshme.

 

Vendi: N204 Koha: 09:30