3. Sheshi Qytetit-Suhareke-23 mars 2021

3. Sheshi Qytetit-Suhareke-23 mars 2021

Premtimi i përmbushur për sheshin e qytetit

Sheshi i qytetit të Komunës së Suharekës tashmë ka pamjen përfundimtare, përderisa ndërtimi i tij u shoqërua me ankesa dhe telashe. Hulumtimi i muajit shtator të vitit të kaluar nga KALLXO.com, në mes tjerash tregon se për shkak të punimeve e vonesave qytetarët kishin vështirësi në qarkullim.

Fotografitë së fundmi tregojnë se si duket sheshi pas ndërtimit të tij.

1. Sheshi-Qytetit-Suhareke-23-mars-2021
1. Sheshi-Qytetit-Suhareke-23-mars-2021
2. Sheshi Qytetit-Suhareke-23 mars 2021
2. Sheshi Qytetit-Suhareke-23 mars 2021

 

3. Sheshi Qytetit-Suhareke-23 mars 2021
3. Sheshi Qytetit-Suhareke-23 mars 2021

Në muajin shtator të vitit të kaluar, KALLXO.com kishte hulumtuar lidhur me problemet të cilat ballafaqohen qytetarët e kësaj komune pasi siç kishim raportuar punimet në sheshin e qytetit shkaktonin kaos në komunikacion.

Qytetarët e Komunës ankoheshin se po kanë probleme në qarkullim për shkak të po këtyre punimeve.