Përplasje mes Policisë dhe protestuesve tek ndërtesa e qeverisë

Protesta e thirrur nga PSD ka rezultuar me përplasje me protestuesve dhe qytetarëve në momentin e e parë që këta të fundit ka arritur tek zyret e ndërtesës së qeverisë.

Deri te përplasja ka ardhur pasi që Nol Nushi, zyrtar i PSD-së ka tentuar të mbajë një fjalim nga shkallët e hyrës së ndërtesës së qeverisë.

Dardan Molliqaj është përplasur me Policinë.