Pamjet kur kulmi Katedrales në Paris shembet

Mediat botërore po vazhdojnë të raportojnë dhe publikojnë pamje nga Katedralja Notre Dame në Paris të Francës.

Në disa prej videove të fundit të publikuara në rrjetin social “Facebook” nga faqja ‘Paris Match’, shihen momentet e fundit të Katedrales para se të digjet tërësisht.

Sipas raportimeve të mediave botërore, shkaqet për zjarrin ende nuk dihen zyrtarisht, por besohet të jenë nga puna e renovimit në Katedrale.

 

Nouvelles images montrant la chute de la flèche de #NotreDame https://www.parismatch.com/Actu/Societe/Les-terribles-images-de-l-incendie-de-la-cathedrale-Notre-Dame-de-Paris-1618541#xtor=CS3-203

Publiée par Paris Match sur Lundi 15 avril 2019

https://twitter.com/ParisMatch/status/1117849611668869123?fbclid=IwAR2AQDGIcLqJyb7IcpuebnzrsT_Ap1x546PI9looFMesHkwEVZBP0v_7v9E

 

https://twitter.com/ParisMatch/status/1117849611668869123?fbclid=IwAR2AQDGIcLqJyb7IcpuebnzrsT_Ap1x546PI9looFMesHkwEVZBP0v_7v9E