Pamje: Ushtria shpëton 42 vjeçarin e ngujuar në kanionin e Erzenit

Pilotë dhe teknikë të Forcave Ajrore të Shqipërisë u angazhuan për të shpëtuar një 42 vjeçar në kanionet e Erzenit, ka bërë të ditur ministrja e Mbrojtjes  Olta Xhacka, nëpërmjet një video të publikuar në “Facebook”.

“Forcat e Armatosura të Shqipërisë në shërbim të çdo shqiptari. Shikoni profesionalizmin e pilotëve dhe teknikëve trima të Forcës Ajrore, të cilët dje evakuuan një 42 vjeçar nga kanionet e Erzenit, i lënduar gjatë ekskursionit te shpella e Pëllumbasit”, ka shkruar Xhacka.