Jeta në fshatin Thumanë pas tërmetit që i mori jetën 22 banorëve të fshatit (FOTO)

BIRN Albania ka sjellë fotografitë e qytetit dhe dëmtimeve në Thumanë nga tërmeti që kapi Shqipërinë para dy ditëve.

Shumë ndërtesa të dëmtuara e të shembura për tokë, poashtu edhe shumë ndërtesa tjera të dëmtuara rënë.

Deri më tani numri i të vdekurve ka shkuar mbi 40 persona.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të realizuara nga Loreta Cuka.