Gjakovë, 18 vjet burgim për vrasjen e Arlind Hanës

I akuzuari Esat Bajrami është shpallur fajtor për dy veprat penale – atë të vrasjes dhe për armëmbajtje pa leje. Gjykata e Gjakovës e ka dënuar Bajramin me 18 vjet burgim. Në këtë dënim atij do t’i llogaritet koha e kaluar në paraburgim nga data 1 nëntor 2017. I njëjti është obliguar nga Gjykata që … Continue reading Gjakovë, 18 vjet burgim për vrasjen e Arlind Hanës