Foto: REL/Reuters

Dyshime për rastin e parë me Koronavirus në Kosovë

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia dhe drejtori i Infektivës Naser Ramadani pritet që për pak minuta të mbajnë një konferencë në QKUK lidhur me raportimet që rasti i parë të Koronavirus është shënuar në Kosovës.

Lajmi është konfirmuar nga zëdhënësi i QKUK-së Shpend Fazliu Sipas

Kallxo.com do transmetoj direkt këtë konferencë.

Virusi Korona është shfaqur së fundëmi në Kinë dhe po shprëndahet në mbarë botën deri më tani nga ky virus kanë vdekur mbi 600 njerëz në mbarë botën.