Çokollada Made in Kosovoa

Kompania Komot nga Prizreni prodhon linjë të çokolladave të cilësisë së lartë .

Ruby është brendi më i njohur i kompanisë\Pas të zezës, të ​​qumështit dhe të bardhës, çokollata ruby është zbulimi më i veçantë i çokollatës në 80 vitet e fundit me shije intenzive të frutave dhe thartësirën e lehtë të frutave.

Rubito është në treg me tre shije të ndryshme si dhe të shijshme, të cilat janë: Rubito qumësht, Rubito ari, Rubito ruby.

Pershkrimet per produktet Komot Chocolate:

Rubito Gold

Çokollatë e bardhë me karamel

Rubito Ruby

Çokollatë me copëza të kakaos Ruby

Rubito Milk

Çokollatë me qumësht

Mambo Gold

Çokollatë e bardhë me karamel dhe copëza lajthie, fëstëku, rrushi të thatë dhe bademi

Mambo Ruby

Çokollatë me copëza të kakaos Ruby dhe copëza lajthie, fëstëku, rrushi të thatë dhe bademi

Mambo Milk

Çokollatë me qumësht dhe copëza lajthie, fëstëku, rrushi të thatë dhe bademi

Praline

Çokollatë praline me shije dredhze dhe portokalli

Madela

Çokollatë praline me qumësht

Bucci

Pralina me 15 shije të ndryshme si qumësht, çokollatë e bardhë, me copëza ruby, me karamel, fill kafe, malina, lajthi, badem dhe fëstëk.