Ferizaj

Buxheti i vitit 2020 për Ferizajn

Në vazhdimin e seancës së Kuvendit të Kosovës për rishkimin e buxhetit për vitin 2020 është votuar për tre projkete të cilat kanë të bëjnë me Komunën e Ferzajt.

Është ndarë buxhet i miratuar nga të gjithë deputetët e Kuvendit për ndërtimin e rreth-rrotullimeve Prishtinë-Ferizaj dhe rrugën rajonale Gadime-Lipjan.

Gjithashtu është kthyer buxheti prej 74 mijë e 192 euro për vazhdimin e ndërtimit të objektit të ri të Spitalit të Ferizajt dhe për renovimin e kishës dhe xhamisë.