Foto: Kallxo.com

Bora vështirëson qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve (FOTO)

Qytetet në Kosovë janë zgjuar të enjten me rrugë vështirë të kalueshme, dhe trotuare të papastruara nga bora e cila ka rënë gjatë orëve të natës dhe po vazhdon të bjerë edhe tash.

Ekipet e mirëmbajtjes, si duket, nuk kanë arritur t’i bëjnë ballë reshjeve për ta pastruar borën nga rrugët.

Në Prishtinë, rrugët kanë krijuar shtresa të akullt gjë që e ka vështirësuar qarkullimin e automjeteve ndërkohë që trotuaret mbeten të paprekura dhe shtigjet e kalimit janë krijuar vetëm nga këmbësorët.

Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com

Gjendje e vështirë në qarkullim është parë edhe në afërsi të Kijevës, në rrugën magjistrale Prishtinë Pejë.

Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com

Ndërkohë, disa fotografi që kanë ardhur nga Fushë Kosova tregojnë se rrugët janë në gjendje të rëndë për qarkullimin e veturave.

Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com
Foto: Kallxo.com