Peticioni per Bashkimin e Mitrovices - FOTO: KALLXO.com

Bahtiri dorëzon Presidencës, Kuvendit e Qeverisë nënshkrimet për bashkimin e Mitrovicës

Kryetari i komunës, Agim Bahtiri sot në ora 09:30 do të dorëzojë peticionin për bashkimin e qytetit të Mitrovicës me 16,594 nënshkrime të qytetarëve.

Peticioni dorëzohet tek institucionet e Kosovës, tek Qeveria, Kuvendi, si dhe tek Presidenti, me ç’rast ai do të kërkoj nga institucionet përkatëse që të miratojnë këtë nismë të ndërmarrë nga vetë qytetarët e Mitrovicës.