Trust: Ramje apo humbje?

Siguria e parave të deponuara në fondin e kursimeve pensionale është temë e debatit në emisionin e sotëm të ‘Jeta në Kosovë’.

Pjesëtarë të Trustit pensional dhe njohës të çështjeve ekonomike flasin lidhur me rënien apo humbjet në fondin e kursimeve pensionale.

Përveq këtij debati, në këtë emision do të transmetohet edhe hulumtimi mbi zgjedhjet për Drejtor të Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK.

Si ndodhi që për këtë pozitë po konsiderohet një person i pakualifikuar?

Emisionin ‘Jeta në Kosovë’, mund ta ndiqni çdo të enjte në orën 20:15 në RTK.

24 Janar 2019 - 18:04

Doruntina Baliu 24/01/2019 - 18:04
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend