Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi .rel

Thaçi: Janari muaj i heronjve

Presidenti Hashim Thaçi ka thënë se në historinë e re të Kosovës, janari hyri si muaj i heroizmit dhe lavdisë, në saje të sakrificës së vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës, më 17 janar 1982.

“Ndërkaq, sot e 35 vjet më parë, në një qëndresë heroike përballë aparatit policor serb e jugosllav, ranë trimërisht dy veprimtarë të shquar të lëvizjes kombëtare: Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha. Rënia e tyre u bë motiv shtesë për brezat që kishin ideal çlirimin e Kosovës. Lavdi heronjve të Janarit”, shkruan Thaçi.

11 Janar 2019 - 12:23

Naim Krasniqi 11/01/2019 - 12:23
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend