Tërmet në Shqipëri Pas Mesnatës

Një tërmet ka ndodhur pak minuta pas mesnatës në Shqipëri.

Shqipëria është goditur nga një tërmet në minutat e parë të ditës së sotme, saktësisht në orën 00:23 minuta sipas Institutit të Gjeoshkencave, Ujit dhe Mjedisit.

Ky institut shqiptar ka thënë se tërmeti ndodhi dy kilometra në verilindje të Fushë-Arrëzit.

EMSC, një vebfaqe që regjistron dridhjet e tokës për këtë tërmet konstatoi se ndodhi në Tiranë dhe Kukës.

01 Shtator 2017 - 09:52

RTV 21 01/09/2017 - 09:52
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend