Si t’i fshihni informacionet tuaja në Viber

Viberi na e përkujton një opsion të përshtatshëm në lidhje me mbrojtjen e informacionit.

Shumë përdorues të këtij aplikacioni të chat-it (bisedës) nuk duan t’u zbulojnë më shumë kontakte të tyre sesa është e nevojshme.

Një gjë e tillë është padyshim koha kur ata kanë qenë për herë të fundit në internet dhe nëse ata e kanë lexuar mesazhin që ndërkohë u ka ardhur.

Prandaj Viber na kujton një opsion të përshtatshëm që ka të bëjë pikërisht me këtë informacion.

Duke klikuar në Tap More > Settings > Privacy > Toggle off ‘Online’ status/‘Seen’ status, është e mundur t’i mbroni ato informacione, thuhet nga Viber.